Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΟΣ...!!! ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΟΜΠΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ...!!! «ΓΝΩΣΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ...!!!

Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ...!! Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ Η...

Γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ ο δράστης που χτύπησε τον διοικητή της τροχαίας

Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ...!! Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΟΠΠΣΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΤΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...

Σε αντιεξουσιαστή, ο οποίος δεν έχει μόνιμη κατοικία, έχουν καταλήξει οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του ατόμου που ξυλοκόπησε το διοικητή τηςΤροχαίας Αθηνών, Γιώργο Διαμαντόπουλο, στο κέντρο της Αθήνας.

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει καταστεί δυνατός -παρά τις έρευνες- ο εντοπισμός του.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι αν καταφέρουν να τον προσαγάγουν τότε μόνο θα είναι σίγουροι αν πρόκειται πράγματι για το άτομο που επιτέθηκε πισώπλατα στον κ. Διαμαντόπουλο.

Πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρουν ότι έχουν γίνει έρευνες στο πατρικό του σπίτι και σε ακόμα μία οικία του περιβάλλοντός του αλλά παρ’ όλα αυτά ο ύποπτος παραμένει εξαφανισμένος. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, το συγκεκριμένο άτομο τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάποια μόνιμη κατοικία.

Πρόκειται για αντιεξουσιαστή, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για επεισόδια και συνηθίζει να ζει σε κοινόβιους χώρους. Οι αστυνομικοί μπορούν να τον ταυτοποιήσουν μόνο οπτικά από υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Η εικόνα του προσώπου του δράστη δεν είναι καθαρή αλλά, όπως λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, είναι δυνατόν να γίνει ταυτοποίηση.

Από την κατάθεση που έδωσε ο κ. Διαμαντόπουλος αλλά και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεγεί προκύπτει ότι η επίθεση της 29ης Αυγούστου 2016 διήρκεσε πέντε δευτερόλεπτα.

Αρχικά μία ομάδα πέντε ατόμων, τα οποία συμμετείχαν νωρίτερα σε πορεία διαμαρτυρίας, προσέγγισε τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν υπεύθυνος για την κίνηση των οχημάτων και τη διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από τη συγκέντρωση. Η προσέγγιση στον κ. Διαμαντόπουλο έγινε στα Προπύλαια και -σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος- κάποιοι από τους νεαρούς τον ρώτησαν ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.