Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΔΗΓΟΥ Η ΜΕΝΕΓΩ: ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΝΕΤΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

Αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στις 3 Οκτωβρίου στον Alpha και ο φωτογραφικός φακός της Fred...



Αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στις 3 Οκτωβρίου στον Alpha και ο φωτογραφικός φακός της Freddo της «τσάκωσε» την ώρα που αποχωρούσε από την τηλεοπτική της στέγη.


Φρέσκια και σέξι, η Ελένη Μενεγάκη φορούσε ένα μίντι κατακόκκινο φόρεμα με nude πέδιλα και ασορτί τσάντα, καθώς και γυαλιά ηλίου, κρατώντας στα χέρια της τα χαρτιά της σύσκεψης, όταν απαθανατίστηκε στο πάρκινγκ του Alpha να συνομιλεί με συνεργάτη της.


Αφού επιβιβάστηκε στο πολυτελές όχημα, που οδηγεί με μεγάλη ευκολία για τα κυβικά και τον όγκο του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ηλιάνας Πετρίδη στην εφημερίδα, η Ελένη Μενεγάκη κατευθύνθηκε σε κατάστημα επίπλων της Λεωφόρου Κηφισίας, όπου και έμεινε για κάμποση ώρα, διαλέγοντας τα προϊόντα της αρεσκείας της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη πάρκαρε ή αλλιώς… «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, με την ίδια να μιλά στο κινητό της την ώρα που κλείδωσε το πελώριο τζιπ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων οδηγών. Αφού μπήκε στο κατάστημα, κάθισε αναπαυτικά σε μια από τις καρέκλες των γραφείων που υπήρχαν στον χώρο και συνομίλησε με έναν υπεύθυνο. Η λαμπερή παρουσιάστρια έφυγε από το κατάστημα κρατώντας ένα μεγάλο άσπρο φάκελο που πιθανότατα να περιείχε δείγματα για να μπορέσει να διαλέξει.


http://www.zappit.gr/showbiz/eleni-menegaki-kavalise-pezodromio-terastio-tzip-tis-kai/496234

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.