Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Σαν από μηχανής Θεός εμφανίστηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού μια γυναίκα που ανέλαβε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ιδρύματος στον ΕΝΦΙΑ....


Σαν από μηχανής Θεός εμφανίστηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού μια γυναίκα που ανέλαβε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ιδρύματος στον ΕΝΦΙΑ. Όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός είχε κληθεί να καταβάλει το ποσό των 57.313,31 ευρώ, το οποίο πλήρωσε τελικά η Κλέλια Χατζηιωάννου.

Στην σελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού στο Facebook αναρτήθηκε φωτογραφία με την κ. Χατζηιωάννου να παραδίδει την επιταγή στον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλου. Η φωτογραφία συνοδεύεται και με το ακόλουθο σχόλιο:

«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου

Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της».






ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.