Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΙΚΑ» ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ... ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ:

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Την ίδια στιγμή που στα ΜΜΕ της Δύσης γίνονται αμέτρητες προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας και α...




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Την ίδια στιγμή που στα ΜΜΕ της Δύσης γίνονται αμέτρητες προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας και απόκρουσης «ισλαμοφοβικών» απόψεων, ένας Αιγύπτιος μουσουλμάνος παρουσιαστής έχει το θάρρος να ομολογήσει στην αραβική τηλεόραση ότι η τρομοκρατία έχει μεγάλη σχέση με το Ισλάμ.

Ο παρουσιαστής αυτός, ο Omer Adib, μιλά για τα χτυπήματα στις Βρυξέλες, ενώ η ζωή του απειλείται με θάνατο από τους φονταμενταλιστές. Ακόμη και η ίδια η κυβέρνηση προσπαθεί να τον κατηγορήσει για βλασφημία. Σε μια από τις εκπομπές του είπε την γνώμη του για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλες. Το βίντεο σε λίγο καιρό πιθανότατα δεν θα μπορείτε να το δείτε στο YouTube.



Παρακάτω είναι η συζήτηση η οποία διαδραματίστηκε ανάμεσα στον κύριο Omer και την γυναίκα παρουσιάστρια.

Στην αρχή η παρουσιάστρια παίρνει αφορμή από ένα άρθρο με τίτλο «Γιατί μας μισούν» λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξαν τρομοκράτες στη Δύση, δεν ήταν μουσουλμάνοι. Όπως για παράδειγμα λέει, η Αλ Κάιντα, η οποία δημιουργήθηκε από Αμερικάνους.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.