Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΚΗΣ ΠΟΖΑΡΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΣΤΟ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ... ΦΛΕΡΤ;

Ήταν τον Μάρτιο του 2000 όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος φωτογραφιζόταν με κοστούμι και παπιγιόν σαν τον... Τζέιμς Μποντ σε ελληνική version!...



Ήταν τον Μάρτιο του 2000 όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος φωτογραφιζόταν με κοστούμι και παπιγιόν σαν τον... Τζέιμς Μποντ σε ελληνική version!




Τότε ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μιλούσε στο Nitro για το φλερτ στα δημόσια πρόσωπα και πόσο εύκολο είναι να τα προσεγγίσει κάποιος: «Τα όρια που θέτει η ίδια και φύση και η λειτουργία της πολιτικής στο φλερτ είναι εξαιρετικά στενά. Κι αυτό γιατί δεν είναι επιτρεπτό από τη μία πλευρά να υιοθετείς και να προβάλλεις ως πολιτικός ένα κοινωνικό πρότυπο και, από την άλλη, να διατείνεσαι πως δεν είναι δυνατός ο έλεγχος του αν και κατά πόσο η ζωή σου ανταποκρίνεται πράγματι στο πρότυπο αυτό».





Μάλιστα, αποκάλυψε και κάτω από ποιες συνθήκες λέει ψέματα: «Στο πεδίο της πολιτικής προσπαθώ, όσο αυτό είναι δυνατό, να δημιουργώ τις προϋποθέσεις που αποδυναμώνουν τις συνθήκες οι οποίες σε οδηγούν στο ψεύδος. Το αν τα καταφέρνω ή όχι, κρίνεται καθημερινά».


seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.