Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΟΥΛΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...!!! ΕΙΠΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ...!!!

Υπέρ της πρότασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης για τη φιλοξενία προσφύγων στο νησί, τάχθηκε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το ...

Εν μέσω επεισοδίων... είπαν το `ναι` για τη φιλοξενία προσφύγων στην Κρήτη

Υπέρ της πρότασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης για τη φιλοξενία προσφύγων στο νησί, τάχθηκε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου.

Υπέρ της πρότασης τάχθηκαν 30 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ κατά την σχετική ψηφοφορία. υπήρξαν και 2 “παρών”.

Η συνεδρίαση του οργάνου ωστόσο στιγματίστηκε από ένταση και επεισόδια που έγιναν έξω από το δημαρχείο της πόλης και μεταξύ ομάδων πολιτών αλληλέγγυων στους πρόσφυγες και πολιτών που αντιδρούν στη φιλοξενία τους στο νησί.

Η ένταση κορυφώθηκε νωρίς το μεσημέρι, όταν και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας και η χρήση χημικών ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Αργά το μεσημέρι και ενώ η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου βρισκόταν σε εξέλιξη, υπήρξε νέος κύκλος έντασης με αποτέλεσμα να επέμβει ξανά η αστυνομία, κάνοντας εκ νέου χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν προσαγωγές στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης ενώ αναφέρθηκε και ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.