Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΕΦΟΔΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΛΠΝΟ!

Έφοδο στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου καθώς και στα γραφεία της εταιρίας επικοινωνίας που αν...


Έφοδο στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου καθώς και στα γραφεία της εταιρίας επικοινωνίας που ανήκει στην κα Νικολοπούλου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο με εντολή της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου. Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία που αφορούν στην εταιρία της συζύγου του κ. Στουρνάρα η οποία φέρεται να είχε λάβει διαφημιστικές δαπάνες από το ΚΕΕΛΠΝΟ.


Η έφοδος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δεύτερης προκαταρκτικής που διενεργείται από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς με επίκεντρο διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ. Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των μελών του ΔΣ και του Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τα έτη 2011-2013, για απιστία σχετική με την υπηρεσία, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.


http://www.enikonomia.gr/timeliness/116693,erevna-stin-oikia-tou-zevgous-stournara-gia-tin-ypothesi-keelpno.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.