Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΡΕ! ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, oι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκφράζουν την αγάπη τους στις γυναίκες που θα νυμφευτούν με μακάβριο τ...



Σύμφωνα με την βρετανική Sun, oι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκφράζουν την αγάπη τους στις γυναίκες που θα νυμφευτούν με μακάβριο τρόπο.

Γιλέκα αυτοκτονίας και αυτόματα όπλα είναι τα... γαμήλια δώρα που λαμβάνουν οι σύζυγοι των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Sun", έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν από επιδρομή των λιβυκών δυνάμεων στη Σύρτη αποκαλύπτουν ότι, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκφράζουν την αγάπη τους στις γυναίκες που θα νυμφευτούν με μακάβριο τρόπο.



Για παράδειγμα, ο Τυνήσιος Αμπού Μανσούρ παντρεύτηκε την Νιγηριανή Μίριαμ και της έκανε για γαμήλιο δώρο ένα γιλέκο αυτοκτονίας. Άλλες γυναίκες -σύζυγοι τζιχαντιστών- λαμβάνουν ως γαμήλιο δώρο Καλάσνικοφ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμη και στα πιστοποιητικά γάμου των τζιχαντιστών αναφέρεται ότι η νύφη θα πρέπει να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μία επίθεση αυτοκτονίας. Βεβαίως, η ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους θα πρέπει να δώσει το πράσινο φως για μία τέτοια «επιχείρηση».

Ο σύζυγος, πάντως, δεν μπορεί να της απαγορεύσει να αναλάβει μια τέτοια αποστολή. Για το λόγο αυτό το πιστοποιητικό γάμου υπογράφεται και από τα δύο μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.