Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΙΡΜΑΝΙ: ΜΕ 80 ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΑΚΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Με 80 βουρδουλιές στην κεντρική πλατεία της πόλης Ράκα κινδυνεύει όποιος συλληφθεί από τους Τζιχαντιστές να φοράει φανέλα ορισμένων μεγάλ...


Με 80 βουρδουλιές στην κεντρική πλατεία της πόλης Ράκα κινδυνεύει όποιος συλληφθεί από τους Τζιχαντιστές να φοράει φανέλα ορισμένων μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης.

Τις τελευταίες ημέρες, στελέχη του καθεστώτος μοιράζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας του Ισλαμικού Κράτους φυλλάδια στα οποία απεικονίζονται οι ομάδες των οποίων τις φανέλες απαγορεύεται οι πολίτες να φορούν ή να έχουν στην κατοχή τους.







Πρόκειται για τις εμφανίσεις των συλλόγων Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μίλαν, ενώ επίσης απαγορεύονται οι φανέλες των εθνικών ομάδων της Γαλλίας, της Γερμανίας, των ΗΠΑ και της Αγγλίας.

Ταυτόχρονα, οι Τζιχαντιστές έχουν βάλει στη μαύρη λίστα, γενικότερα τα προιόντα των εταιρειών Adidas και Nike.







Ειδικά για τη δεύτερη, ο λόγος της απαγόρευσης είναι πως η λέξη Nike ακούγεται παρόμοια με μια αραβική λέξη αργκό για τη σεξουαλική πράξη, όπως αναφέρουν τα μέλη της οργάνωσης ακτιβιστών «Η Ράκα σφαγιάζεται Σιωπηλά» που φωτογράφισαν και διέδωσαν στο ίντερνετ το σχετικό φυλλάδιο των Τζιχαντιστών.


ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.