Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΕΖΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 8 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες όλων των οχημάτων μετά την απίστευτη καραμπόλα που προκάλεσε 70χρονος συνταξιούχος που οδηγούσε ανάποδα ...


Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες όλων των οχημάτων μετά την απίστευτη καραμπόλα που προκάλεσε 70χρονος συνταξιούχος που οδηγούσε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου M5 στο Somerset.
Τα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην απεγνωσμένη προσπάθεια των οδηγών να αποφύγουν τον 70χρονο, με τις αρχές να κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο για ώρες μετά το κυκλοφοριακό χάος που προκλήθηκε. Ως εκ θαύματος οι οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο αποπροσανατολισμένος οδηγός μπήκε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των κόμβων 24 στο Bridgwater και 25 στο Taunton. Μετά την απίστευτη καραμπόλα οι αρχές χρειάστηκαν 10 λεπτά για να φτάσουν στο σημείο, με τα πληρώματα των ασθενοφόρων να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους οδηγούς που είχαν υποστεί σοκ και μικροτραυματισμούς.

"Το πώς επέζησαν με ξεπερνά. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι αυτοκίνητο ήταν ένα από αυτά μετά τη σύγκρουση", δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας Natalie Ellis. "Δύο από τα αυτοκίνητα είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές", δήλωσε ο Antony Jones που τράβηξε φωτογραφίες από το σημείο του σοβαρού τροχαίου.





newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.