Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΣΠΙΡΟΥΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ... 72ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ, ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΕ, ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ! - ΒΙΝΤΕΟ-

Η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους Ουίλιαμ και Κέιτ στο Έσσεξ ξεκίνησε με ένα ατυχές περιστατικό, καθώς ένα παλαίμαχος αξιωματούχος ...



Η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους Ουίλιαμ και Κέιτ στο Έσσεξ ξεκίνησε με ένα ατυχές περιστατικό, καθώς ένα παλαίμαχος αξιωματούχος παραπάτησε και έπεσε κάτω με την πλάτη. Ουίλιαμ και Κέιτ έφθασαν σήμερα στην Ακαδημία του Stewards στο Έσσεξ για να συζητήσουν νέους θέματα σχετικά με την νέα σχολική χρονιά.

Τους δύο υποδέχθηκε ο 72χρονος Υπολοχαγός Τζόναθαν Ντάγλας, ο οποίος συνόδεψε και σύστησε τον Δούκα και την Δούκισσα στους υπεύθυνους της Ακαδημίας.

Ωστόσο ένα από αυτά τα κολονάκια στο πεζοδρόμιο ήταν αρκετό για να χάσει ο 72χρονος την ισορροπία του και να πέσει κάτω με την πλάτη.

Με τις εικόνες να δείχνουν πως η πτώση ήταν επικίνδυνη, ο Ουίλιαμ έτρεξε κατευθείαν να σηκώσει τον ηλικιωμένο άνδρα, με τον ίδιο να του ζητάει συγνώμη για το περιστατικό.

Παρόλο που η στρατιωτική σχολή και τα σπιρούνια στα παπούτσια δεν διευκόλυναν την κατάσταση, ο κ. Ντάγκλας σηκώθηκε χωρίς να έχει χτυπήσει και πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια στην πανέμορφη Κέιτ Μίντλετον για να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα το συμβάν.











pronews







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.