Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ: ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ!.. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ...

Η αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, πολλές εκ των οποίων είχαν στόχο Εβραίους, έχουν προκαλέσει πανικό και ανασφάλεια σ...



Η αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, πολλές εκ των οποίων είχαν στόχο Εβραίους, έχουν προκαλέσει πανικό και ανασφάλεια στην εβραϊκή κοινότητα της γηραιάς ηπείρου.

Οι Εβραίοι που ζουν στην Ευρώπης νιώθουν ότι βρίσκονται ξανά υπό διωγμό καθώς, σύμφωνα με δημοσκόπηση, αποφεύγοντας να επισκεφθούν τις συναγωγές τους κατά την διάρκεια των γιορτών υπό το φόβο αντισημιτικών επιθέσεων.

Δημοσκόπηση δείχνει ότι το 70% των Εβραίων που ζουν στην Ευρώπη φοβούνται να πάνε στις συναγωγές κατά την διάρκεια των γιορτών με τον φόβο να τους κυριεύει και παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί.

Η αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, πολλές εκ των οποίων είχαν στόχο Εβραίους, έχουν προκαλέσει πανικό και ανασφάλεια στην εβραική κοινότητα της γηραιάς ηπείρου.

Οι μισές εβραϊκές συναγωγές στην Ευρώπη αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι μειώθηκε αισθητά ο αριθμός των ενεργών μελών τους.

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι, ότι το 80% των ερωτηθέντων ανησυχούν για την αύξηση του αντισημιτισμού στη χώρα τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Jerusalem Post", η δημοσκόπηση, που διεξήχθη μέσω του διαδικτύου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εβραίων και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ραβίνων, δείχνει πως οι Εβραίοι αισθάνονται όλο και πιο απομονωμένοι, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με μία έξαρση αντισημιτισμού που προέρχεται από εξτρεμιστές Ισλαμιστές και από ακραίες δυνάμεις τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς.

Υπενθυμίζεται ότι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, όπως ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, έχουν προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές για τον αυξανόμενο αντισημιτισμόυπογραμμίζοντας πως δεν απειλεί μόνο τους Εβραίους αλλά και τον ίδιο τον κοινωνικό ιστό της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.