Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 5 ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ..

«Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για τυχόν ζημιές από τον σεισμό», ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για τον ισχυρό σεισμ...

Ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Κορώνης - ΤΩΡΑ

«Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για τυχόν ζημιές από τον σεισμό», ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για τον ισχυρό σεισμό που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή νότια του μεσσηνιακού κόλπου

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε αναλυτικά: «Δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για τυχόν ζημιές από τον σεισμό», και πρόσθεσε: «υπήρξε μια μικρή ανησυχία στα σχολεία και οι μαθητές βγήκαν στα προαύλια».

Υπενθυμίζουμε ότι η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:20 σήμερα το πρωί στην περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο, ανάμεσα στη Μεσσηνία και στο νησάκι Βενέτικο.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.