Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΣΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΛΤΑ...!!

Τα "κομάντο" της Ζ' ΜΑΚ μας γέμισαν όλους περηφάνια, με τον τρόπο που έδρασαν σώζοντας τη ζωή του πιλότου του Απάτσι πο...



Τα "κομάντο" της Ζ' ΜΑΚ μας γέμισαν όλους περηφάνια, με τον τρόπο που έδρασαν σώζοντας τη ζωή του πιλότου του Απάτσι που κατέπεσε στη Χαλκιδική. Τους θαυμάσαμε, βραβεύτηκαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, γέμισε το διαδίκτυο με τα καλύτερα σχόλια από όλο τον κόσμο. Δικαίως!

Συνειρμικά μας ήρθαν στο μυαλό οι συνάδελφοί τους από το 575 Τάγμα Πεζοναυτών, οι οποίοι παλεύουν ακόμα να πάρουν την αποζημίωση οδοιπορικών που τους χρωστάει η υπηρεσία από πέρυσι!

Είναι περίπου 80 επίλεκτα κομάντο, όπως ακριβώς οι ΕΠΟΠ που όλοι καμαρώσαμε, οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε ασκήσεις της "Δύναμης Δ" και δεν έχουν λάβει την αποζημίωση που δικαιούνται για το 2015!

Ρωτούν και ξαναρωτούν στην υπηρεσία και απάντηση καμία.


Πριν λίγες ημέρες έλαβαν την ανάλογη αποζημίωση για τις ασκήσεις που έγιναν το 2016. Αυτό συνέβη μετά από σχετικό δημοσίευμα του Onalert.gr που έφερε στη δημοσιότητα το πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το Onalert.gr ο φάκελλος με τα ποσά που δικαιούται να λάβει ο καθένας από τα 80 άτομα που έλαβαν μέρος στις ασκήσεις, βρισκόταν από τον Απρίλιο στο υπουργείο Οικονομικών. Μήπως κάποιοι έχουν βάλει στόχο να τους φάνε τα χρήματα που δικαιούνται;

Ακούνε οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ; Θα ήταν καλό να είχαμε μια απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.