Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...!!! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΡΑΖ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F16 ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΤΖΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ...!!!

Μια τετράδα Τούρκικων Μαχητικών εμφανίστηκε μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στο Βόρειο Αιγαίο και σήμανε Συναγερμό στο ΑΤΑ που απο...



Μια τετράδα Τούρκικων Μαχητικών εμφανίστηκε μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στο Βόρειο Αιγαίο και σήμανε Συναγερμό στο ΑΤΑ που απογείωσε Οπλισμένα ζεύγος Μιράζ απο το νησί της Σκύρου ,ενώ έθεσε σε ετοιμότητα τα F-16 της Λήμνου!

Η Τούρκικη Τετράδα όμως έσπασε σε δύο ζεύγη το ένα πέταξε βόρεια της Λήμνου και το άλλο Ανατολικά της Λέσβου που προέβη σε μια Παραβίαση …Τα Ελληνικά Μιράζ που ήταν Οπλισμένα πήραν στο κυνήγι τα Τούρκικα Μαχητικά που εγκατέλειψαν άμεσα την Περιοχή !

Τα Τούρκικα Μαχητικά που δεν ήταν Οπλισμένα που σημαίνει ότι δεν τα πέταξαν έμπειροι Χειριστές ,αν υπάρχουν ακόμη στη Τουρκική Πολεμική Αεροπορία ,δεν έκαναν αναστροφή ,ούτε και ελιγμούς !

Την ίδια ώρα ένα Τούρκικο Ελικόπτερο έκανε τρεις Παραβάσεις απέναντι από τη Ροδο την ώρα που οι Τούρκοι έκαναν την τριμηνιαία εκπαίδευσή τους !

Αν και δεν ανακοινώνεται τίποτε σχετικό με την Ετοιμότητα, η Πολεμική Αεροπορία είναι έτοιμη να απογειώσει Οπλισμένα Μαχητικά από τουλάχιστον 5 Αεροδρόμια ανά πάσα στιγμή !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 8η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (4 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 Ε/Π

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 5

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 1

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.