Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ... ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΣΟ 15 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού φορτωμένο με πάνω από (15) Δεκαπέντε Ειδικά Μηχανήματα του Μηχανικού και της ΠΑ με  ανάλογο Προσωπικό ...

2-5
Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού φορτωμένο με πάνω από (15) Δεκαπέντε Ειδικά Μηχανήματα του Μηχανικού και της ΠΑ με  ανάλογο Προσωπικό ,απέπλευσε από την Αμφιάλη και έβαλε Ρότα για το Λιμάνι της νήσου Θάσου !
Ταυτόχρονα Βαριά Μηχανήματα του Μηχανικού και Οχήματα της Αεροπορίας κινούνται στο Λιμάνι της Καβάλας και με «Φέρι-Μποτ» θα περάσουν απέναντι στο νησί !



Όλα τα μηχανήματα θα συγκεντρωθούν μαζί και με τα πέντε που επιχειρούν στο νησί και τεθούν υπό ενιαία διοίκηση …Τα Μηχανήματα του Στρατού θα συνδράμουν το έργο των Τοπικών Αρχών ώστε να ανακουφίσουν το νησί και να κατασκευάσουν αντιπλημμυρικά έργα .

Στο πλαίσιο της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης δασικής πυρκαγιάς στην Θάσο, διατίθεται αριθμός μέσων και προσωπικό, με σκοπό την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων λόγω της επικείμενης χειμερινής περιόδου.



Ειδικότερα, διατίθενται προσωπικό από τον ΣΞ και την ΠΑ, 23 μηχανήματα και ειδικά οχήματα μηχανικού καθώς και 1 αρματαγωγό από το ΠΝ για μεταφορά προσωπικού/μηχανημάτων/ειδικών οχημάτων μηχανικού, το οποίο θα παραμείνει στον λιμένα της Θάσου για την παροχή ευκολιών διοικητικής μέριμνας, διαμονής και υγειονομικής υποστήριξης μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι εργασίες, οι οποίες προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 σε συνεργασία με τις αρμόδιες πολιτικές αρχές, συνίστανται στην εκτέλεση των αναγκαίων χωματουργικών εργασιών, στην διευθέτηση ροής υδάτων, στην δημιουργία υποδομής αντιμετώπισης πλημμυρών καθώς και στην διευθέτηση του δασικού και αγροτικού οδικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.