Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ... ΕΦΕΡΝΑ ΑΝΤΡΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ...!!

Η ανατριχιαστική κατάθεση στις αρχές της μητέρας του 10χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε στα τέλη Αυγούστου νεκρό και διαμελισμένο στο Νέο Με...

Ομολογία-σοκ: Έφερνα άντρες σπίτι να βιάζουν την 10χρονη κόρη μου γιατί μου άρεσε να βλέπω

Η ανατριχιαστική κατάθεση στις αρχές της μητέρας του 10χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε στα τέλη Αυγούστου νεκρό και διαμελισμένο στο Νέο Μεξικό

Η μητέρα του 10χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε στα τέλη Αυγούστου νεκρό και διαμελισμένο στο Νέο Μεξικό, κατέθεσε στις αρχές ότι έψαχνε άνδρες online αλλά και στη δουλειά της, οι οποίοι θα ήταν πρόθυμοι να κακοποιήσουν σεξουαλικά το 10 ετών κοριτσάκι της ενώ η ίδια θα παρακολουθούσε.

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε στις αρχές, ο λόγος πίσω από τις διεστραμμένες πράξεις της δεν ήταν τα χρήματα αλλά η ικανοποίηση που της πρόσφερε να βλέπει με τα ίδια της τα μάτια το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Η Michelle Martens είπε στην αστυνομία ότι είχε κανονίσει συναντήσεις τουλάχιστον με τρεις άνδρες για να βιάσουν την κόρη της, σύμφωνα με την εφημερίδα Albuquerque Journal που εξασφάλισε την κατάθεση της 35χρονης. Ο ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν συνάδελφός της, ενώ τους άλλους δύο τους είχε βρει μέσω διαδικτύου.

Ο 31χρονος Fabian Gonzales ήταν ο τελευταίος που κακοποίησε το κοριτσάκι της. Αυτός ο εφιάλτης έμελε να γίνει ο τελευταίος που έζησε η μικρή, αφού ο Gonzales έπνιξε την 10χρονη μαζί με την ξαδέρφη του, μπροστά στα απαθή μάτια της μητέρας της, η οποία φαίνεται πως αντλούσε από το θέαμα κάποια διεστραμμένη σεξουαλική ικανοποίηση.

Η Martens, ο Gonzales και η Jessica Kelley — η ξαδέρφη του Gonzales — συνελήφθησαν λίγο μετά την ανακάλυψη του πτώματος της μικρής Victoria στο σπίτι της μητέρας της τον περασμένο μήνα, κατά τραγική σύμπτωση την ημέρα των γενεθλίων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.