Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ;... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ «ΣΕΡΒΟΣ» ΣΤΙΒΕΝ ΣΙΓΚΑΛ

Φωτιά" πήραν οι Λευκορώσοι στο διαδίκτυο, μετά τη συνάντηση του προέδρου της χώρας Αλεξάντερ Λουκασένκο με τον (αγνώριστο) θρύλο των...


Φωτιά" πήραν οι Λευκορώσοι στο διαδίκτυο, μετά τη συνάντηση του προέδρου της χώρας Αλεξάντερ Λουκασένκο με τον (αγνώριστο) θρύλο των ταινιών δράσης Στίβεν Σιγκάλ, κατά την οποία πρωταγωνίστησε ένα...καρότο.





Οι δύο τους συναντήθηκαν την Τετάρτη στο σπίτι του Λουκασένκο στα βόρεια της πρωτεύουσας Μινσκ. Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το γραφείο Τύπου της προεδρίας της χώρας, ο Λουκασένκο φορώντας φόρμα και καπέλο, αρπάζει ένα φρεσκοκομμένο καρότο, το καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες και το δίνει στον 64χρονο Αμερικανό ηθοποιό, λέγοντας του "Ορίστε, φά' το, κάνει καλό στην υγεία". Ο τελευταίος, εμφανώς ξαφνιασμένος, το παίρνει και αρχίζει το...μασούλημα.







Ο Λουκασένκο πάντως, που βρίσκεται στην ηγεσία της χώρας από το 1994 και είχε χαρακτηριστεί από την Ουάσινγκτον ως ο "τελευταίος δικτάτορας της Ευρώπης", όποτε του δίνεται η ευκαιρία, κλέβει τις εντυπώσεις. Ως πρώην απασχολούμενος στον γεωργικό τομέα, αρέσκεται να επιδεικνύει τις ικανότητές του. Όπως είχε κάνει και πέρσι όταν ανάγκασε τον Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ να κουρέψει γρασίδι.

Ο Σιγκάλ βρίσκεται στη Λευκορωσία για συζητήσεις με μια εταιρία βιντεοπαιχνιδιών. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ανατολική Ευρώπη και μάλιστα στις αρχές του τρέχοντος έτους πήρε την σερβική υπηκοότητα. Έχει καλές σχέσεις με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014, είχε χαρακτηρίσει ως "έναν από τους μεγάλους εν ζωή ηγέτες".











Πηγή: France24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.