Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΝΑΝΙ; ΚΟΝΤΡΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΟΦΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚ

Κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας όσο αφορά τον θάνατο του τζιχαντιστή και κορυφαίου στέλεχους της τρομοκρατικής ορ...




Κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας όσο αφορά τον θάνατο του τζιχαντιστή και κορυφαίου στέλεχους της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι ο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι σκοτώθηκε απο ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.
Το ρώσικο υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ο Αντνάνι ήταν ένας από τους 40 αντάρτες που σκοτώθηκαν την Τρίτη από αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν από ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Su-34 στην επαρχία Maaratat-Umm Khaush στο Χαλέπι.

Το Ισλαμικό Κράτος δήλωσε την Τρίτη οτι ο Αντνάνι είχε σκοτωθεί απο αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στη Συρία. Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters οτι ο Αντάνι ήταν στόχος αεροπορικών επιδρομών των ΗΠΑ, οι οποιες όμως διεκόπησαν πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, δήλωσε οτι η δολοφονία του Adnani έγινε κατα την διάρκεια των ρώσικων αεροπορικών επιδρομών και οτι είχε επιβεβαιωθεί "μέσω διαφόρων διαύλων πληροφορησης”.

Ο εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι, ένας από τους παλαιότερους αξιωματούχους της τζιχαντιστικής οργάνωσης σκοτώθηκε στο Χαλέπι στην Συρία, ανέφερε το προπαγανδιστικό όργανο του ΙΚ, το πρακτορείο Amaq, με ανακοίνωση που διένειμε στους υποστηρικτές της οργάνωσης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο Αντνάνι σκοτώθηκε "καθώς επιθεωρούσε τις επιχειρήσεις για την απόκρουση στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Χαλέπι".

Reuters
http://www.onalert.gr/stories/rwsia-emeis-skotwsame-ton-islamiko-kratos-adnani/51750

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.