Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: «ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΦΥΡΑ, ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ»!!! ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΙΜΑΜΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

Πραγματική ανατριχίλα προκαλούν βίντεο που αναρτώνται με αγγλικούς υπότιτλους από τα όσα συμβαίνουν στη «δημοκρατική» Τουρκία του Ρετζέπ ...

Πραγματική ανατριχίλα προκαλούν βίντεο που αναρτώνται με αγγλικούς υπότιτλους από τα όσα συμβαίνουν στη «δημοκρατική» Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο απόλυτος μεσαίωνας, το μίσος, η μισαλλοδοξία, κηρύττονται από ιμάμηδες πιστούς στο καθεστώς, που καλούν τον ερντογανικό ισλαμικό όχλο να συμπεριφερθεί στους οπαδούς του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν ως να είναι λάφυρα πολέμου.

Τα ίδια ακριβώς λέει και το Ισλαμικό Κράτος στους τζιχαντιστές του, όταν τους δικαιολογεί κάθε βαρβαρότητα, κάθε έγκλημα, στο όνομα του «ιερού πολέμου», του τζιχάντ.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter βλέπουμε έναν ιμάμη του Ερντογάν να μιλά στο συγκεντρωμένο πλήθος σε επίσημη κομματική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος.

Ο ιμάμης λέει τα ακόλουθα «πύρινα» λόγια στον όχλο που τον αποθεώνει, απαριθμώντας τα περιουσιακά στοιχεία των γκιουλενιστών που δημεύτηκαν από το τουρκικό κράτος:

«Ακούσατε τον αρχιστράτηγο [τον Ερντογάν]. Πόσο ευγενικό, πόσο αξιοπρεπές, πόσο γενναίο είναι αυτό το ισλαμικό έθνος, που όλοι οι γκιουλενιστές που αποκαλύφθηκαν έγιναν ιδιοκτησία του έθνους. 15 πανεπιστήμια είναι τώρα δικά σας, νοσοκομεία είναι δικά σας, χίλια σχολεία είναι δικά σας. Χρησιμοποιείστε τα, χαρείτε τα. Είναι δικαίωμά σας. Είναι λάφυρα! Λάφυρα, λάφυρα», φωνάζει στο πλήθος και το πάει και παρακάτω:

«Λάφυρα που μπορείτε να τα χαρείτε», ενώ από κάτω ακούγονται φανατικοί να φωνάζουν «Αλλαχού Ακμπάρ» μέσα σε χειροκροτήματα.

Αυτά συμβαίνουν στην Τουρκία του 2016, η οποία δεν έχει καμία διαφορά από τη βάρβαρη Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.