Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΩΡΑ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ - ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΧΑΣΑΪΝΙ

Ένοπλοι δράστες εξαπέλυσαν επίθεση στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του αφγανικού υπουργείου Εσωτερικών....



Ένοπλοι δράστες εξαπέλυσαν επίθεση στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του αφγανικού υπουργείου Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο και με μια ανάρτηση στο twitter του τηλεοπτικού σταθμού TOLOnews, μια έκρηξη έπληξε το πανεπιστήμιο και οι δράστες εισέβαλαν στο κτίριο.

"Αρκετοί ένοπλοι επιτέθηκαν στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στην Καμπούλ και υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς και εκρήξεις. Βρίσκονται μέσα στο κτίριο. Υπάρχουν ξένοι καθηγητές μαζί με εκατοντάδες φοιτητές", τόνισε ο αξιωματούχος.

Ο φοιτητής Ahmad Shaheer δήλωσε στο Reuters πως δεν κατάφερε να φύγει. "Βρισκόμαστε μέσα σε μια αίθουσα. Ακούγονται εκρήξεις και πυροβολισμοί", υπογράμμισε.

Ο βραβευμένος με πούλιτζερ φωτορεπόρτερ Massoud Hossaini ανέφερε ότι έχει παγιδευτεί στο εσωτερικό του κτιρίου. "Αυτά ίσως να είναι τα τελευταία μου tweets", έγραψε χαρακτηριστικά. "Έχουμε να κάνουμε με μια σύνθετη επίθεση μέσα στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο", υπογράμμισε, σημειώνοντας πως σπεύδουν στο σημείο ειδικές δυνάμεις.


http://www.newsit.gr/kosmos/Ekriksi-sto-Amerikaniko-Panepistimio-tis-Kampoyl-Eisvoli-enoplon-Akoystikan-pyrovolismoi/644404


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.