Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ... ΒΙΝΤΕΟ: ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ «ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ!!

Στο Μπέιογλου, Άραβας τουρίστας ο οποίος ισχυριζόμενος πως πλήρωσε φουσκωμένο λογαριασμό σε κέντρο διασκέδασης, την ώρα που πήγαινε μαζί ...




Στο Μπέιογλου, Άραβας τουρίστας ο οποίος ισχυριζόμενος πως πλήρωσε φουσκωμένο λογαριασμό σε κέντρο διασκέδασης, την ώρα που πήγαινε μαζί με τον βοηθό του Χαλίλ Ακάι να καταγγείλει το περιστατικό, δέχτηκε επίθεση από εργαζόμενους του κέντρου όπου είχε πάει. Ο καβγάς με κλωτσιές και μπουνιές καταγράφηκε σε κάμερα. Το περιστατικό έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Ταξίμ. Aναφέρεται πως την ώρα που περπατούσε στην λεωφόρο Ιστικλάλ ένας Άραβας τουρίστας, τον πλησίασε ένα άτομο το οποίο του είπε ¨Έλα να πάμε σε κέντρο διασκέδασης και αν δεν σου αρέσει βγαίνεις και φεύγεις¨ και έτσι τον έπεισε. Μόλις ο Άραβας τουρίστας πήγε στο μαγαζί τον έβαλαν να κάτσει σε ένα τραπέζι και πριν να δώσει παραγγελία ήρθαν στο τραπέζι φρούτα και μπισκότα. Οι εργαζόμενοι έφεραν στο τραπέζι του και δύο γυναίκες στις οποίες δόθηκαν ποτά.


ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ 2.500 ΛΙΡΕΣ

Ο τουρίστας ανήσυχος για αυτή την κατάσταση που εξελισσόταν ερήμην του, θέλησε να φύγει, αλλά τότε οι εργαζόμενοι του είπαν να πληρώσει πρώτα τον λογαριασμό και μετά να φύγει. Καθώς ο Άραβας τουρίστας δεν θέλησε να πληρώσει τον λογαριασμό, τον τράβηξαν σε ένα δωμάτιο και εκεί τον χτύπησαν. Εκεί αφού του πήραν τις 2.500 λίρες που είχε πάνω του, του επέτρεψαν να φύγει από το μαγαζί.

ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ…

Ο Τουρίστας βγήκε από το μαγαζί και θέλησε να περιγράψει το περιστατικό σε αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρισκόταν επί της λεωφόρου Ιστικλάλ. Αλλά καθώς δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν προσέτρεξε προς βοήθεια του, άτομο ονόματι Χαλιλ Ακάι που περνούσε από εκεί. Τα ΜΑΤ τους είπαν πως πρέπει να πάνε να κάνουν μήνυση και έτσι κατευθύνθηκαν προς το Α.Τ. Ενώ πήγαιναν τους πλησίασαν τρία άτομα που είπαν στον Χαλίλ Ακάι ¨Που τον πας αυτόν ; ¨. ¨όταν αυτός τους είπε πως ¨Είναι τουρίστας που πλήρωσε πολλά χρήματα σε λογαριασμό σε μαγαζί¨, αυτοί (που έγινε γνωστό αργότερα πως ήταν εργαζόμενοι του μαγαζιού) του είπαν πως ¨ Μην τον πας. Αυτός ήρθε στο μαγαζί, έφαγε , ήπιε και πληρωθήκαμε κανονικά¨. Μάλιστα ένας από τους εργαζόμενους έδωσε ένα ποσό χρημάτων στον τουρίστα. Η σύντομη λογομαχία μεταξύ του Χαλίλ Ακάι και των εργαζομένων μετατράπηκε σε καβγά. Τα τρία άτομα επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στον Χαλίλ Ακάι. Ο Ακάι ανταπέδωσε και αυτός με κλωτσιές και μπουνιές στα τρία άτομα. Ο Άραβας τουρίστας χωρίς να ενδιαφέρεται για αυτόν που τον βοήθησε απομακρύνθηκε από το σημείο. Όλα αυτά που έγιναν καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας.  Μετά από τον καβγά ο τουρίστας και ο Χαλίλ Ακάι πήγαν στο Α.Τ. Ταξίμ και υπέβαλλαν μηνύσεις.

http://www.dha.com.tr/-fazla-hesaptan-skayete-giderken-yumruklu-saldiriya-ugradilar_1312056.html
23/8/2016

http://tourkikanea.gr/2016/08/turizm-88/#more-64566

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.