Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ... ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε με βούλευμα του Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά ο 77χρονος Θρασύβουλος Λαζαρίδης. Την περασμένη Παρασκευή μετά ...

Αίγινα: Προφυλακιστέος ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Προφυλακιστέος κρίθηκε με βούλευμα του Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά ο 77χρονος Θρασύβουλος Λαζαρίδης. Την περασμένη Παρασκευή μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα ο Θρασύβουλος Λαζαρίδης είχε τεθεί σε κατ' οικον περιορισμό στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Ο 77χρονος Θρασύβουλος Λαζαρίδης υποστηρίζει ότι είναι ο χειριστής του ταχύπλοου το οποίο έσπειρε τον θάνατο στις 16/08/2016 στην Αίγινα, όταν το σκάφος του εμβόλισε λάντζα που μετέφερε λουόμενους στο νησάκι Μονή που βρίσκεται απέναντι από την Αίγινα.

Στο απολογητικό του υπόμνημα προς την Ε τακτική ανακρίτρια, ο 77χρονος χειριστής, αναφέρει: «Η πορεία πλεύσης μου ήταν από βορρά προς νότο και εισερχόμενος στη θαλάσσια ζώνη που παρεμβάλλεται μεταξύ της νησίδας Μονή και των δυτικών ακτών της Αίγινας, στη θέση Πέρδικα αντιλήφθηκα μηχανοκίνητο σκάφος να κινείται από τη θέση Πέρδικα προς τη νήσο Μονή, δηλαδή επί πορείας από Ανατολή προς Δύση. Ποτέ δεν πίστεψα ότι σκάφος κινούμενο αριστερά μου θα περάσει από την πλώρη μου. Η πορεία μου ήταν σταθερή, χωρίς να έχω τον οποιοδήποτε λόγο να πραγματοποιήσω τον οποιοδήποτε αιφνίδιο ελιγμό, αφού άλλωστε μετέβαινε για λόγους αναψυχής με φίλους σε κόλπο της νησίδας Μονής»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.