Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ 3 ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!! 35 ΝΕΚΡΟΙ - ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ - BINTEO!

- ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 37 νεκροί και 150 αγνοούμενοι! - Μνήμες από τον καταστροφικό σεισμό του 2009 στη Λ' Άκουϊλα ξύπνησαν τα ξημερ...



- ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 37 νεκροί και 150 αγνοούμενοι!
- Μνήμες από τον καταστροφικό σεισμό του 2009 στη Λ' Άκουϊλα ξύπνησαν τα ξημερώματα στην κεντρική Ιταλία
- Σεισμός 6,2 Ρίχτερ ισοπέδωσε τρια χωριά - Δύσκολη η πρόσβαση στις πληγείσες περιοχές, καταγγελίες πως άργησαν τα σωστικά συνεργεία
- Στρατός στις πληγείσες περιοχές
- Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 4 χιλιόμετρα και διάρκεια 20 δευτερόλεπτα!
- "Το χωριό δεν υπάρχει πια" δήλωσε ο δήμαρχος του Αματρίτσε!
- Συγκλονιστικές εικόνες και video - LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Εγκέλαδος χτύπησε ξανά την Ιταλία και ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία της Λ' Άκουϊλα και τον σεισμό του 2009 με τους τουλάχιστον 300 νεκρούς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (24.08.2016) στις 3:36 ώρα Ιταλίας (4:36 π.μ. ώρα Ελλάδας)σ σεισμός 6,2 Ρίχτερ συγκλόνισε την κεντρική Ιταλία και έβγαλε χιλιάδες τρομαγμένους κατοίκους στους δρόμους.

Εγινε αισθητός σε όλες τις κεντρικές περιοχές της χώρας ακόμη και στην πρωτεύουσα Ρώμη. Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με τη RAI, βρίσκεται στο χωριό Ακούμολι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Ριέτι, 90 περίπου χιλιόμετρα βόρεια της Ρώμης, ενώ το εστιακό του βάθος το οποίο είχε αρχικά αναφερθεί ως 14 χλμ, ήταν 4 χλμ.. Ο σεισμός διήρκεσε περίπου 20 δευτερόλεπτα και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στις περιφέρειες Ούμπρια και Μάρκε. Όμως οι περισσότερες ζημιές εντοπίζονται στο χωριό Αματρίτσε, το οποίο, σύμφωνα με τον δήμαρχό του, "δεν υπάρχει πια"!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ



Με 150 ανθρώπους να αγνοούνται κάτω από τα συντρίμμια των σπιτιών τους ή άλλων κτιρίων που συνεθλίβησαν από τον καταστροφικό σεισμό της Τετάρτης στην κεντρική Ιταλία, οι αρχές περιμένουν πως ο τελικός απολογισμός θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τους 37 νεκρούς που είναι μέχρι στιγμής.

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Ριέτι ενώ 10 νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια στην περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας.


ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ

NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.