Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ!! ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ 2ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας πατέρας στο Κολοράντοτων ΗΠΑ προσπάθησε να σκοτώσει τον μόλις δύο χρονών γιο τ...


Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας πατέρας στο Κολοράντοτων ΗΠΑ προσπάθησε να σκοτώσει τον μόλις δύο χρονών γιο του, τρακάροντας με σφοδρότητα το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τον Independent, ο 29χρονος Nathan Weitzel είπε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον γιο του επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ευθύνες του ως πατέρας. Ο 29χρονος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, κακοποίηση παιδιού, αλλά και επίθεση σε όχημα.

Ο ανήλικος, νοσηλεύεται, καθώς έχει υποστεί διάσειση και κάταγμα στο πόδι, ενώ όπως αναφέρουν οι γιατροί, θα φορά ένα υποστηρικτικό νάρθηκα για τους επόμενους δύο μήνες.



Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Weitzel προσπάθησε να σκοτώσει τον γιο του ρίχνοντας το ΙΧ που οδηγούσε, με ταχύτητα 120 χλμ. την ώρα, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, τη στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν, o 29χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τον λαιμό του με ένα κομμάτι γυαλιού.Ο Weitzel ομολόγησε πως εκείνη την ημέρα είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Η πρώην σύζυγός του 29χρονου, Nancy Lopez, μιλώντας για το τραγικό περιστατικό είπε ότι «Ο Weitzel πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για πολύ καιρό».

ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.