Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΓΕΥΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!..

Η τουρκική «Χουριέτ» έγραψε ότι ο γιος του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ παρέθεσε στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) του Σχιστού δείπ...



Η τουρκική «Χουριέτ» έγραψε ότι ο γιος του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ παρέθεσε στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) του Σχιστού δείπνο με προσκεκλημένους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Το «ιφτάρ», όπως ονομάζεται στο μουσουλμανικό τυπικό το δείπνο, παρατέθηκε την παραμονή του Ραμαζανιού, όταν στις αρχές Ιουνίου ο επιχειρηματίας Ερκάν Γιλντιρίμ, γιός του νέου πρωθυπουργού της Τουρκίας, βρέθηκε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια της ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ελληνικές αρχές αρχικά αρνήθηκαν την σχετική επιθυμία του Γιλντιρίμ, αλλά στη συνέχεια υποχώρησαν κι έτσι περισσότεροι από 1.900 λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες», στην πλειοψηφία τους Αφγανοί, βρέθηκαν γύρω από το τραπέζι που στρώθηκε για τον νεαρό επιχειρηματία και απόλαυσαν εδέσματα που συνάδουν με το μουσουλμανικό τυπικό (κεμπάπ, ρύζι, σαλάτα κ. α. ).

Τα ερωτήματα, τα οποία προκύπτουν δεν αφορούν μόνο το πώς κάμφθηκαν οι αρχικές «αντιρρήσεις» των Αρχών, αλλά πολύ περισσότερο το γιατί ένας τούρκος επιλέγει να δειπνήσει με «πρόσφυγες» που έφτασαν από την χώρα του και βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα, στην οποία παραμένουν πολλαπλάσιοι.

Τι είδους συμβολισμός πολιτικής χροιάς κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση; Μήπως η Τουρκία από την μια μεριά «ξεφορτώνεται» τους λαθρομετανάστες από την περιφέρειά της και από την άλλη δρα ως «πατερούλης» τους κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ήδη ασφυκτική κατάσταση με τον αριθμό των «προσφύγων» στην Χώρα μας; xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.