Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ: ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!!!

Τρεις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης που πραγματοποίησαν ένοπλοι σε καφεστιατόριο της πρωτεύουσας του Μπαγκλαν...

Τρεις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης που πραγματοποίησαν ένοπλοι σε καφεστιατόριο της πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές στο οποίο συχνάζουν κυρίως διπλωμάτες και υπάλληλοι πρεσβειών - Για κατάσταση ομηρίας πολλών πολιτών κάνουν λόγο τοπικά ΜΜΕ και ανακοίνωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ντάκα

Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή που διαμένουν κυρίως διπλωμάτες και υπάλληλοι ξένων πρεσβειών ενώ το ίδιο το κατάστημα στο οποίο εξελίσσεται η επίθεση αποτελεί δημοφιλές σημείο συνάντησής τους.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που δίνονται από την ίδια την Αστυνομία, κάνουν λόγο για τρεις άνδρες οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο και άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανδρών, δυο εκ των οποίων αστυνομικοί.

Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της χώρας αναφέρεται σε «τουλάχιστον 20 πολίτες οι οποίοι βρίσκονται όμηροι των ενόπλων», ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν έχει ως τώρα επιβεβαιωθεί επίσημα αν και για κατάσταση ομηρίας κάνει λόγο και ανάρτηση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ντάκα.

Αξιωματικός της Αστυνομίας αναφέρει στο BBC πως μάλλον πρόκειται για μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» αλλά αυτό δεν έχει ως τώρα επίσημα επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.