Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;;; ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΣΑΝΤΕΣ...

Διπλό χτύπημα στην παρανομία που βασανίζει τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, κατάφεραν οι αστυνομικοί, συλλαμβάνοντας δύο Αλβανούς που δρού...

Διπλό χτύπημα στην παρανομία που βασανίζει τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, κατάφεραν οι αστυνομικοί, συλλαμβάνοντας δύο Αλβανούς που δρούσαν ο ένας στα Χανιά και ο άλλος στο Ηράκλειο αρπάζοντας τσάντες από γυναίκες που περπατούσαν στο δρόμο.

Ο πρώτος Αλβανός, ηλικίας 25 χρόνων, πρόλαβε να διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 48χρονου και το Ι.Χ. φορτηγάκι ενός 61χρονου από τα οποία άρπαξε χρήματα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα ξυλοκοπτικό μηχάνημα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα τα οποία έκρυψε στον περιβάλλοντα χώρο όταν αντιλήφθηκε ότι οι άνδρες της Ασφάλειας τον είχαν εντοπίσει. Όμως, τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 45χρονο Αλβανό που κινούνταν ύποπτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, οδήγησε στην εξιχνίαση της αρπαγής της τσάντας μιας 47χρονης Γερμανίδας τουρίστριας.

Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του την γυναικεία τσάντα με διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα που κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην αλλοδαπή και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται για άλλες παρανομίες, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.