Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΚΑΝΕΙ «ΤΟ ΧΩΝΙ»: ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αγωγές εναντίον του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη κατέθεσε η ιδιοκτησία της εφημερ...

Αγωγές εναντίον του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη κατέθεσε η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Το Χωνί», γιατί στη συζήτηση στη Βουλή, στις 29 Μαρτίου, περί διαπλοκής και διαφθοράς, υπήρξε σε βάρος της δυσφημιστική αναφορά, όπως υποστηρίζει.

Tι είχαν πει στη Βουλή οι δύο αρχηγοί

Συγκεκριμένα, στην ομιλία του στη Βουλή ο Στ. Θεοδωράκης είχε ισχυριστεί: «Μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2015 η εφημερίδα ‘‘Το Χωνί’’ δεν είχε ούτε μία σελίδα διαφήμιση. Και πώς να έχει; Δεν είχε κυκλοφορία και δεν έχει κυκλοφορία. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν!

Σελίδες με διαφημίσεις της ΕΥΔΑΠ, σελίδες με διαφημίσεις της ΔΕΗ και τράπεζες: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί, όλες οι τράπεζες που συναλλάσσονται με το Δημόσιο δίνουν σελίδες επί σελίδων στην εφημερίδα ‘‘Το ΧΩΝΙ’’. Μέχρι και το υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης κατηφόρισε, έφτασε στην Αθήνα, βρήκε ‘‘ΤΟ ΧΩΝΙ’’ και του έκανε καταχωρήσεις προεκλογικά…».

Για ανάλογη αναφορά εγκαλεί η εφημερίδα και τον πρόεδρο της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.