Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Ο... ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

Η κυβέρνηση της Τουρκίας θα κλείσει όλες τις στρατιωτικές σχολές της χώρας, ενώ η ηγεσία των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων θα αναφέρεται στο...

Η κυβέρνηση της Τουρκίας θα κλείσει όλες τις στρατιωτικές σχολές της χώρας, ενώ η ηγεσία των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων θα αναφέρεται στο εξής στον υπουργό Άμυνας, τόνισε χθες ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επιδιώκει να θέσει τον στρατό υπό τον απόλυτο έλεγχο της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μετά την αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Οι αλλαγές που προωθούνται, ορισμένες από τις οποίες ο Ερντογάν είπε ότι θα δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης από σήμερα Κυριακή, ακολουθούν την ατιμωτική απόταξη 1.700 και πλέον στελεχών των ενόπλων δυνάμεων που αναμίχθηκαν στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Ερντογάν, ο οποίος κινδύνευσε να συλληφθεί και ακόμη και να σκοτωθεί τη βραδιά της απόπειρας πραξικοπήματος, δηλώνει ότι ο τουρκικός στρατός, ο δεύτερος μεγαλύτερος του NATO, χρειάζεται «νέο αίμα». Ανάμεσα στους αξιωματικούς που αποτάχθηκαν ατιμωτικά την περασμένη εβδομάδα ήταν σχεδόν το 40% των στρατηγών και των ναυάρχων των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.