Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΝΑΣ, ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ!!!

Μια πολύ σημαντική βάφτιση θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο Ναύπλιο και δεν είναι άλλη από εκείνη του γιου του Κώστα Πανανά. Ο υπουργός Εθνι...

Μια πολύ σημαντική βάφτιση θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο Ναύπλιο και δεν είναι άλλη από εκείνη του γιου του Κώστα Πανανά.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα γίνει ανάδοχος του γιου του αδικοχαμένου αξιωματικού Κώστα Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση ελικοπτέρου του ΠΝ που σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στην Κίναρο.
Λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, και πιο συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου 2016 η σύζυγος του Κώστα Πανανά έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.
Ο μαιευτήρας που έφερε στον κόσμο το βρέθος έγραψε συγκινημένος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό…την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωστα Πανανά, φίλε Κώστα…κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου…τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο….να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου… θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!

Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, γνωστός για την ευαισθησία του σε τέτοια θέματα, ζήτησε από την μητέρα του βρέφους να είναι αυτός ο ανάδοχος. Και εκείνη το δέχθηκε.
Έτσι, η εκκλησία που κηδεύτηκε ο πατέρας, στο Ναύπλιο, θα στολιστεί στις 24 Ιουλίου για να γίνει η βάφτιση του μικρού, ο οποίος μαθαίνουμε ότι θα πάρει το όνομα του ήρωα πατέρα του που δεν γνώρισε ποτέ: «Κωνσταντίνος».
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απονέμοντας το μετάλλιο του Αστέρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών στη σύζυγο του Κωνσταντίνου Πανανά, είχε ευχηθεί τα παιδιά του να μεγαλώσουν με το παράδειγμά του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο για τον Κώστα Πανανά:



www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.