Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ: ΝΕΚΡΗ 30ΧΡΟΝΗ ΚΥΠΡΙΑ... ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 400 ΜΕΤΡΩΝ!!!

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές στις γαλλικές Άλπεις για μία 30χρονη γυναίκα από την Κύπρο, η οποία έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με το...

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές στις γαλλικές Άλπεις για μία 30χρονη γυναίκα από την Κύπρο, η οποία έχασε τη ζωή της.
Σύμφωνα με το SigmaLive, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μοιραίο ατύχημα που συνέβη στην άτυχη γυναίκα, ενώ έκανε ορειβασία. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γαλλικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες και εντός των επόμενων 24ωρων θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σορού της άτυχης γυναίκας.
Όπως αναφέρουν από χθες αργά το απόγευμα τα γαλλικά ειδησεογραφικά μέσα, η γυναίκα ήταν 30 ετών και ήταν έμπειρη ορειβάτης. Μαζί της βρισκόταν και ένας 38χρονος, επίσης ορειβάτης, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα.
ΟΙ πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με την 30χρονη στις γαλλικές Άλπεις βρισκόταν και μία δεύτερη κοπέλα, η οποία ωστόσο είναι καλά στην υγεία της.
Η μοιραία πτώση έγινε στο Chamonix (Haute-Savoie), ενώ η 30χρονη κοπέλα πραγματοποιούσε αναρρίχηση του Twin Brevent, από ύψος 400 μέτρων.
Συγκλονίζει η λεπτομέρεια που μεταδίδουν τα γαλλικά ειδησεογραφικά, ότι σχεδόν την ίδια ώρα σημειώθηκε και δεύτερο δυστύχημα στην ίδια περιοχή, με θύμα έναν 72χρονο άνδρα, ο οποίος έπεσε από ύψος 50 μέτρων.
ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.