Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!! ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ...!!! ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΑΜΕ ΤΑ LEO2 ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 120 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ...

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να Γεμίσουν και να Οπλίσουν τα Τεθωρακισμένα στον Έβρο τύπουLEOPARD 2 ,αφού κάποιοι ειδήμονες πήραν τα Άρμα...



Επιτέλους έφτασε η στιγμή να Γεμίσουν και να Οπλίσουν τα Τεθωρακισμένα στον Έβρο τύπουLEOPARD 2 ,αφού κάποιοι ειδήμονες πήραν τα Άρματα αλλά ξέχασαν τα βλήματα !!!Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ)

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή νέων βλημάτων 120 χιλιοστών επ΄ ωφελεία Μονάδων Τεθωρακισμένων του Στρατού Ξηράς, για τα άρματα LEOPARD 2, μέσω Διακρατικής Συμφωνίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Η προμήθεια περιλαμβάνει βλήματα Κινητικής και Χημικής Ενεργείας.

Με την υλοποίηση της παραπάνω προμήθειας των Βλημάτων επιτυγχάνεται η επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Μονάδων Τεθωρακισμένων.

Να επισημανθεί πάντως οτι η απόφαση για την προμήθεια των βλημάτων και μάλιστα με άμεσες ενέργειες ήταν του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου , όταν ενημερώθηκε οτι τα Άρματα είναι χωρίς βλήματα !

Σχόλιο : Τώρα γιατί πήραμε Γερμανικά LEOPARD 2 χωρίς βλήματα ,ενώ οι Ρώσοι μας έδιναν στη μισή τιμή και με τα Πυρομαχικά τους τα Ρώσικα Τεθωρακισμένα ; …Θα σας γελάσω !

Επίσης αφού έχουμε βιομηχανία που κατασκευάζει βλήματα και πυρομαχικά στην Ελλάδα γιατί δεν τα κατασκευάζουμε στην Ελλάδα πάλι θα σας γελάσω !

http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.