Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ... ΤΟ ISIS ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΕΕΙ Η CIA!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Hurriyet τις φωτογραφίες δύο εκ των τριών δραστών, που σκόρπισαν τον θάνατο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινο...


Στη δημοσιότητα έδωσε η Hurriyet τις φωτογραφίες δύο εκ των τριών δραστών, που σκόρπισαν τον θάνατο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι δύο καμικάζι φορούν μπουφάν, εν μέσω καλοκαιριού, γεγονός που όμως δεν τράβηξε την προσοχή των ανδρών ασφαλείας του αεροδρομίου.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχίας Κωνσταντινούπολης οι νεκροί ανέρχονται σε 41 και οι τραυματίες είναι 239, εκ των οποίων οι 130 εξακολουθούν να νοσηλέυονται.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 13 ξένοι υπήκοοι, κανείς από τους οποίους δεν είναι Έλληνας. Οι 13 ξένοι πολίτες που έχασαν τη ζωή τους είναι 5 Σαουδάραβες, 2 Ιρακινοί, 1 Τυνήσιος, 1 Ουζμπέκος, 1 Κινέζος, 1 Ιρανός, 1 Ουκρανός και 1 Ιορδανός πολίτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της νομαρχίας της Κωνσταντινούπολης. Οι 3 από τους 13 αυτούς ξένους πολίτες είχαν διπλή υπηκοότητα.

O επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) Τζον Μπρέναν δήλωσε σήμερα ότι η επίθεση που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ φέρει τη σφραγίδα της «αχρειότητας» του Ισλαμικού Κράτους.

Ο διευθυντής της CIA επισήμανε εξάλλου ότι η απόφαση των Βρετανών πολιτών υπέρ του Brexit ενδέχεται να φέρει την Ευρώπη ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης που έχει αντιμετωπίσει έως σήμερα. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.