Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ: ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ HOT SPOT ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 21ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΙΟΣ!!! ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Είδαν κι αποείδαν οι εθελοντές στο hot spot των Θερμοπυλών από τα καμώματα ενός νεαρού Σύρου πρόσφυγα που επί ένα 24ωρο προκαλούσε καταστ...

Είδαν κι αποείδαν οι εθελοντές στο hot spot των Θερμοπυλών από τα καμώματα ενός νεαρού Σύρου πρόσφυγα που επί ένα 24ωρο προκαλούσε καταστροφές και έκλεβε διάφορα αντικείμενα και αποφάσισαν να καλέσουν την Αστυνομία.

Ο 21χρονος αλλοδαπός είχε ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου να προκαλεί ζημιές για άγνωστους λόγους στο δωμάτιό του και σε άλλα σημεία των σπάζοντας τα τζάμια και καταστρέφοντας ό,τι ήταν δυνατό. Σαν να μην έφταναν οι βανδαλισμοί, αρκετοί πρόσφυγες κατήγγειλαν ότι τους έκλεβε τα είδη που είχαν διανεμηθεί, ακόμη και τα τρόφιμα.

Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων να τον συνετίσουν, ο νεαρός Σύρος δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε να προκαλεί, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν και να οδηγηθεί στα κρατητήρια με το ερώτημα της απέλασής του.


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.