Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ!!! ΝΕΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ...

​Άναψαν τα αίματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όταν η Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, η οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για ...

​Άναψαν τα αίματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όταν η Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, η οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου περί παρεμβάσεων του στο έργο της, άφησε αιχμές ότι κάποιοι προσπαθούν να βρουν στοιχεία μέσα από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πληροφορώ τους κυρίους ότι όλα είναι καταγεγραμμένα σε μπλοκ».

«Κάνατε μια κατηγορία και πρέπει, οφείλετε να πείτε ποιοι είναι αυτοί», της είπε η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η κ.Τσατάνη αρνήθηκε, και όταν ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευάγγελος Βενιζέλος την υποστήριξε, σημειώνοντας ότι είναι δικαίωμα της να μην θέλει να αναφέρει ονόματα, η κ. Χριστοδουλοπούλου του είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε να ασκήσετε τα υπερασπιστικά σας καθήκοντα άλλη στιγμή...».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Bενιζέλος: Να μιλάτε σε άλλο ύφος…

Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα λέει υπαινιγμούς χωρίς να απαντά συγκεκριμένα. Δεν είναι σωστό να απαντά ο κ. Βενιζέλος για λογαριασμό σας....

Βενιζέλος: Δεν ντρέπεστε! Ασκείτε πλημμελώς τα καθήκοντα σας...

Χριστοδουλοπούλου: Δεν θέλω τέτοιο ύφος…

Bενιζέλος: Άντε από δω πέρα...

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.