Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΑΦΟΡΤΗΤΑ» ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ....!!!

Ο Μεχμέτ Σεβκέτ Εγιγκί-φανατικός αρθρογράφος της οπισθοδρομικής εφημερίδας ¨Βαχντέτ¨ στο σημερινό του άρθρο σχολιάζει μια φωτογραφία που ...




Ο Μεχμέτ Σεβκέτ Εγιγκί-φανατικός αρθρογράφος της οπισθοδρομικής εφημερίδας ¨Βαχντέτ¨ στο σημερινό του άρθρο σχολιάζει μια φωτογραφία που είδε. Ο Εγιγκί γράφει πως ¨Είδα μια φωτογραφία από μαθητές σχολείου Ιμάμ χατίπ. Τα περισσότερα από τα κορίτσια γελούσαν και σε κάποια από αυτά διακρίνονταν τα δόντια τους. Λυπήθηκα πολύ βλέποντας θρησκευόμενα κορίτσια να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες. Είναι τουλάχιστον ελαφρότητα¨.

…………..

Ο καθαρά οπισθοδρομικός Μεχμέτ Σεβκέτ Εγιγκί που λόγω των άρθρων του, αναφέρεται και πως ¨ηθικός αυτουργός ¨ της Ματωμένης Κυριακής¨ και της Σφαγής της Σεβάστειας, έδειξε και πάλι τον μισογυνισμό του.

Στο σημερινό (6/6/2016) του άρθρο στην εφημερίδα Βαχντέτ αναφέρει τα εξής :

……………….

¨Είδα μια φωτογραφία από μαθητές σχολείου Ιμάμ χατίπ. Τα περισσότερα από τα κορίτσια γελούσαν και σε κάποια από αυτά διακρίνονταν τα δόντια τους. Λυπήθηκα πολύ βλέποντας θρησκευόμενα κορίτσια να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες. Είναι τουλάχιστον ελαφρότητα.

Στο Αϊδίνι βρέθηκαν πέντε τόνοι χοιρινού κρέατος σε κρυφές αποθήκες ενός ατόμου. Ο γουρουνάς δήλωσε πως ¨εάν δεν με αποζημιώσουν, θα αποκαλύψω όλα τα εστιατόρια και τους φορείς που με παρακαλούσαν για να πάρουν κρέας¨. Ανάθεμα σε αυτούς που ταΐζουν χοιρινό τον μουσουλμανικό λαό !

http://haber.sol.org.tr - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.