Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΝΕΛ Η ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΓΚΟΤΑΡΝΤ

Προφανώς έχετε δει όλοι την αλλόκοτη, αποκρυφιστική τελετή που έγινε στα εγκαίνια της σήραγγας στην Ελβετία, της μεγαλύτερης σιδηροδρομικ...



Προφανώς έχετε δει όλοι την αλλόκοτη, αποκρυφιστική τελετή που έγινε στα εγκαίνια της σήραγγας στην Ελβετία, της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής σήραγγας του κόσμου, με το όνομα «Σήραγγα Βάσης Γκόταρντ».






Το όλο event ανέδιδε μια δυσωδία κακού και εκφυλισμού. Είδαμε αμέτρητες παράξενες δαιμονικές φιγούρες, χορεύτριες που ήταν ντυμένες και ενεργούσαν σαν πόρνες με εξαιρετικά υποβλητικές κινήσεις και χορογραφία, άντρες ντυμένους με γυναικεία ρούχα, έκπτωτους αγγέλους να βασανίζουν χαμένες ψυχές, ζόμπι-εργαζόμενους και ένα εωσφορικής μορφής «διαφυλικό» μωρό με τεράστιο κεφάλι, που είδαμε στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (βλέπε κάτω). Και τι "μουσική"! Κάτι από το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», ουρλιαχτά, κραυγές, ατονική μουσική, το προϊόν ενός διαταραγμένου μυαλού.




Τι στo καλό (ή στο «κακό») συμβαίνει εδώ; Δεν ήταν κάποια σκοτεινή αποκρυφιστική τελετή σε κάποιο δάσος μακριά από κάθε δημοσιότητα (π.χ. βλέπε Bohemian Grove). Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά έργα μηχανικής των τελευταίων χρόνων, μια εκδήλωση που παρακολούθησαν πρωτοκλασάτοι επίσημοι όπως ο Μέρκελ, ο Ολάντ και ο Ιταλός Renzi.

Είναι σημάδι ότι η εποχή της μυστικότητας έληξε;

Ίσως είναι η τέλεια εικόνα για τη σύγχρονη εποχή: Ένα θαύμα της πιο προηγμένης τεχνολογίας να γιορτάζεται με μια τελετή της πλέον πρωτόγονης ηθικής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.