Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;;; ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!!!

Στο υπόγειο πολυκατοικίας ξέσπασε πυρκαγιά 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενώ πυκνοί καπνοί γέμισαν όλους τους χώρους. Πρόκειτ...

Στο υπόγειο πολυκατοικίας ξέσπασε πυρκαγιά 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενώ πυκνοί καπνοί γέμισαν όλους τους χώρους.

Πρόκειται για την ίδια πολυκατοικία στην οποία στις 20 Ιουνίου, από το ίδιο σημείο ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός γεγονός που προκαλεί σωρεία ερωτηματικών.

Για την απομάκρυνση των ενοίκων, η αποχώρηση των οποίων λόγω των καπνών ήταν αδύνατη να γίνει από τις σκάλες, χρειάστηκε η επέμβαση καλαθοφόρων οχημάτων της Πυροσβεστικής. Συνολικά με τη χρήση καλαθιού απομακρύνθηκαν 7 ένοικοι οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορους ορόφους.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άντρες ενώ η όλη επιχείρηση διήρκεσε έως τις 3.30 το πρωί σήμερα

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.