Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΡΜΠΟΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝΣ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Το πρώτο φως της ημέρας, μιας μέρας πένθους για την Τουρκία, αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής. Το μέγεθος μιας ακόμα τραγωδίας που ...


Το πρώτο φως της ημέρας, μιας μέρας πένθους για την Τουρκία, αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής. Το μέγεθος μιας ακόμα τραγωδίας που αφήνει πίσω της η νέα τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ με απολογισμό 40 νεκρούς και 150 τραυματίες, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Οι εικόνες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του αεροδρομίου, όπου το βράδυ της Τρίτης (28.06.2016) τρεις καμικάζι αυτοκτονίας σκόρπισαν το θάνατο είναι σοκαριστικές. Παντού καταστροφή. Σπασμένα τζάμια, τοίχοι κατεστραμμένοι και συνεργεία που προσπαθούν να κάνουν πάλι το αεροδρόμιο λειτουργικό.

Τα ερωτήματα πολλά και όλα αναπάντητα. Πως κατάφεραν τρεις καμικάζι, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και ζωσμένοι με εκρηκτικά να φτάσουν μέχρι την αίθουσα αναχωρήσεων. Πως το πάθημα των Βρυξελλών δεν έγινε μάθημα; Η επίθεση στην Κωνσταντινούπολη ήταν «καρμπόν» εκείνης στο Ζάβεντεμ στις 22 του περασμένου Μαρτίου. Ακόμη και στον τρόπο που έφτασαν ως το σημείο της επίθεσης οι δράστες: και αυτή τη φορά πήραν ταξί!
















Ο πρώτος από τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των ανυποψίαστων πολιτών έξω από το κτίριο των διεθνών πτήσεων. Ακολούθησε συμπλοκή με αστυνομικούς αλλά ο δράστης κατάφερε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που είχε πάνω του. Οι άλλοι δυο συνεργοί του κατάφεραν και μπήκαν μέσα στο αεροδρόμιο. Κι αυτοί πυροβόλησαν και πυροδότησαν τα εκρηκτικά. Ο ένας απ’ αυτούς, όπως έχει καταγραφεί σε ένα συγκλονιστικό video, δέχτηκε τα πυρά ενός ήρωα αστυνομικού. Όταν εκείνος πλησίασε τον δράστη και είδε τα εκρηκτικά, έτρεξα μακριά. Δευτερόλεπτα μετά, ο καμικάζι ανατινάχθηκε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.