Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΖΕΤ ΣΕΤ Η ΜΑΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

Δεν έχει αφήσει A-list event για A-list event η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, και εγγονή του βασιλιά Κωνσταντίνου....


Δεν έχει αφήσει A-list event για A-list event η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, και εγγονή του βασιλιά Κωνσταντίνου.



Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 20χρονη καλλονή, εξελίσσεται σε αγαπημένη των media, πριγκίπισσα του Instagram και fashion icon, με τις «λαμπερές» προσκλήσεις να καταφτάνουν η μια μετά την άλλη, και τηνΜαρία Ολυμπία να δίνει «το παρών», κάνοντας πάντοτε εντυπωσιακές εμφανίσεις.



Αφού λοιπόν την είδαμε προ εβδομάδων στο περίφημο «Met Gala», αλλά και στο πάρτι του σχεδιαστή Valentino, αυτή τη φορά η Μαρία Ολυμπία έκλεψε τις εντυπώσεις σε πάρτι του σχεδιαστή Michael Kors, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, για τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος.
Για το event, η 20χρονη κόρη celebrity επέλεξε ένα haute couture χρυσό φόρεμα του Michael Kors εμπνευσμένο από τα seventies, συνδυασμένο με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Εκτός πάντως από την Μαρί Σαντάλ, «το παρών» στο event έδωσαν και άλλοι A-list stars, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Νταίζη Λόου και η Έλ ΜακΦέρσον.

www.treloi.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.