Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ@ΛΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!

Ανάμεικτα ήταν τα σχόλια χθες στη Βουλή για τη δήλωση του βουλευτή Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού ότι θα ρίξει την κυβέρνηση σε ...


Ανάμεικτα ήταν τα σχόλια χθες στη Βουλή για τη δήλωση του βουλευτή Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού ότι θα ρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση που χτιστεί κι άλλο all inclusive ξενοδοχείο στην Κω. Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα "Δημοκρατία", η πιο αυτοσαρκαστική αντίδραση ακούστηκε από συνάδελφό του ηπειρωτικού νομού που είπε επί λέξει: "Εδώ ψηφίσαμε τη δέσμευση της χώρας για 99 χρόνια, θα πέσουμε για ένα... κωλοξενοδοχείο;"!

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε πει και ο αείμνηστος υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Γιαννόπουλος αναφορικά με την επονομαζόμενη "ροζ βίλα" του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου στην Εκάλη. Όπως είχε πει τότε, σχολιάζοντας τη χλιδή του σπιτιού και τον τρόπο που αποκτήθηκε, "δεν θα πέσουμε για ένα κωλόσπιτο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.