Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ: ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ... ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!!

Σκηνές ντροπής, για άλλη μία φορά, στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα όσα τραγικά συνέβησαν στο παιχνίδι Αιγάλεω-Προοδευτική, να έχο...

Σκηνές ντροπής, για άλλη μία φορά, στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα όσα τραγικά συνέβησαν στο παιχνίδι Αιγάλεω-Προοδευτική, να έχουν, δυστυχώς, ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, ένας εξ αυτών έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο δεξί του πόδι!

Στην οριστική διακοπή του αγώνα Αιγάλεω – Προοδευτική, λόγω επεισοδίων προχώρησε ο διαιτητής της αναμέτρησης Κατσικογιάννης. Επεισόδια και εκτός γηπέδου.

Σε οριστική διακοπή του αγώνα του 9ου ομίλου Αιγάλεω – Προοδευτική, για τα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής προχώρησε ο διαιτητής Κατσικογιάννης.

Ο ρέφερι από την Ήπειρο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συντάσσει το φύλλο αγώνα, δεν ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο του ματς, λόγω της παρουσίας 2-3 ατόμων που βρίσκονταν στο γήπεδο χωρίς να έχουν δικαίωμα να βρίσκονται σ΄αυτό, με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της Προοδευτικής από το πρώτο μέρος και τις δύο ομάδες να είναι με 10 παίκτες λόγω των αποβολών των Μένιου και Μηλιώνη αντίστοιχα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ξεκίνησαν τα επεισόδια. Ο συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Γιώργου Σουρλή, Πέτρος Κωνσταντινίδης δέχτηκε επίθεση από άνθρωπο της Προοδευτικής.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να έρθουν στα χέρια οι πάγκοι των δύο ομάδων, και στην συνέχεια να υπάρξει εισβολή των φίλων του Αιγάλεω στον αγωνιστικό χώρο και επεισόδια με τα ΜΑΤ, εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και καδρόνια.

Αυτά συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσει του οπαδούς που είχαν επιδοθεί σε πετροπόλεμο και οδομαχίες,και εν συνεχεία να προχωρά σε προσαγωγές...



sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.