Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΑΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ... ΕΛΕΦΑΝΤΑ!!!

Όλα ξεκίνησαν από το τσίμπημα ενός κουνουπιού πριν από 20 χρόνια και ο Raimundo μολύνθηκε από μια από τις πιο τρομακτικές ασθένειες. ...


Όλα ξεκίνησαν από το τσίμπημα ενός κουνουπιού πριν από 20 χρόνια και ο Raimundo μολύνθηκε από μια από τις πιο τρομακτικές ασθένειες.


Μολύνθηκε από ελεφαντίαση και από τότε βλέπει το αριστερό του πόδι να πρήζεται, να γίνεται όπως το πόδι ενός ελέφαντα και να παραλύει. Η μόλυνση χαρακτηρίζεται από ακραίο οίδημα των άκρων ή των γεννητικών οργάνων.

Ακόμα και αν κάποιος δεν παρουσιάζει εξωτερικά συμπτώματα, μπορεί να εμφανίσει προβλήματα στα νεφρά και τους λεμφαδένες. Ο Raimundo πλέον υποβάλλεται σε θεραπεία στο Sao Jose Rio Preto και οι γιατροί κατάφεραν να μειώσουν δραστικά το μέγεθος του οιδήματος μέσα σε λίγες εβδομάδες.











Σε περιπτώσεις όπως αυτή του Raimundo, που δεν ζήτησε άμεσα βοήθεια, μπορεί η αντιμετώπιση της μόλυνσης να είναι μια δια βίου μάχη. Η ελεφαντίαση συχνά αφήνει τους πάσχοντες ανίκανους καθώς είναι δύσκολο και επώδυνο να κουνήσουν τα πρησμένα άκρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.