Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ! ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Κινητοποίηση βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από εργαζόμενους από δεκάδες σωματεία που συσπειρώνονται στο...



Κινητοποίηση βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από εργαζόμενους από δεκάδες σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας με αυτό τον τρόπο την κυβερνητική πολιτική.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν στο απέναντι πεζοδρόμιο από το Μέγαρο Μαξίμου γύρω στα 50 άτομα, τα οποία πέρασαν από τα μέτρα ασφαλείας και διαδηλώνουν κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Εν τω μεταξύ, το ΠΑΜΕ κλιμακώνει με τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις τις αντιδράσεις ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα η πρώτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου στις 11.00 π.μ. στην Ομόνοια, θα ακολουθήσει νέα συγκέντρωση την ίδια ώρα πάλι στην Ομόνοια το Σάββατο 7 Μαΐου, ενώ η κορύφωση θα γίνει με τη συγκέντρωση που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου στο Σύνταγμα στις 10.30 π.μ.

Το ΠΑΜΕ τονίζει πως «έφτασε η ώρα της μάχης» και καλεί όλους στο δρόμο «για να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό». Το ΠΑΜΕ ζητάει από τους εργαζόμενους να νεκρώσουν τα πάντα και να σταματήσει η παραγωγή παντού.

«Ακόμα κι αν η κυβερνητική πλειοψηφία μαζί με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα άγρια μέτρα, η 48ωρη απεργία με τη μαζικότητα, τη συμμετοχή, την οργάνωση και τον παλμό της μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την ανατροπή τους μέσα από τους αγώνες μας», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.


http://www.newsit.gr/ellada/Kinitopoiisi-TORA-ekso-apo-to-Maksimoy/606023

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.