Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Ο ΤΥΠΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ... ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!

Σε περιπτώσεις ατυχημάτων, η τροχαία συστήνει πάντα στους οδηγούς να μένουν στα αυτοκίνητά τους, ή να απομακρύνονται σε ασφαλή σημεία μακ...

Σε περιπτώσεις ατυχημάτων, η τροχαία συστήνει πάντα στους οδηγούς να μένουν στα αυτοκίνητά τους, ή να απομακρύνονται σε ασφαλή σημεία μακριά από το δρόμο.

Για μια ακόμα φορά, το συγκεκριμένο συμβάν αποκαλύπτει ότι κάτι περισσότερο γνωρίζουν οι ειδικοί. Η παραμονή οδηγών και επιβατών ανάμεσα σε τρακαρισμένα οχήματα, ειδικά στην περίπτωση μιας καραμπόλας, κρύβει πολύ μεγαλύτερους κινδύνους για τη ζωή τους.

Ο συγκεκριμένος οδηγός που βλέπουμε στο video να έχει βγει από το αυτοκίνητό του για να… επιθεωρήσει τη ζημιά, το έμαθε αυτό με τον πιο σκληρό τρόπο, όταν αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια για να γλιτώσει τη ζωή του από το φορτηγό που κατέληξε μεταξύ της μπαριέρας και του αυτοκινήτου του.

Και πάλι, ωστόσο, δείχνει να μην έχει καταλάβει τον κίνδυνο στον οποίο εκτίθεται, αφού επιστρέφει εμπρός από το φορτηγό του καταγράφει τη σκηνή, για να εξαφανιστεί μια και καλή όταν ένα ακόμα όχημα χτυπά από πίσω το φορτηγό που παραλίγο να τον λιώσει.

Μέσα σε ένα σκηνικό στραπατσαρισμένων οχημάτων, με πυκνή ομίχλη, το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι, εφόσον έχει τη δυνατότητα, να απομακρυνθεί σε ασφαλές σημείο μακριά από το οδόστρωμα.

Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον για το συγκεκριμένο οδηγό, το πάθημα έγινε μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.