Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!!!

Επιθέσεις μέσω κοινωνικών δικτύων αλλά και ευθείες απειλές κατά της ζωής, της ασφάλειας και της περιουσίας του, δέχεται το τελευταίο χρον...

Επιθέσεις μέσω κοινωνικών δικτύων αλλά και ευθείες απειλές κατά της ζωής, της ασφάλειας και της περιουσίας του, δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο π. Διοικητής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.
Αφορμή φαίνεται πως αποτέλεσε η δημόσια τοποθέτηση του σχετικά με τους βιαστές και παιδόφιλους, που φιλοξενήθηκε και στο PATRANEWS.gr
Το PATRANEWS.gr ήρθε σε επαφή με τον κ. Ρουγκάλα ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ήδη το αυτοκίνητό του έχει υποστεί δολιοφθορές και ο ίδιος διαπιστώνει ότι έχει μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένης ομάδας η οποία αφενός τον συκοφαντεί σε κάθε ευκαιρία, αφετέρου επιχειρεί να τον εκφοβίσει ώστε να σταματήσει την ρητορική του που εστιάζεται σε παιδόφιλους και σεξουαλικούς παραβάτες.
Ωστόσο τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσει να λέει αυτά που πιστεύει.

Να υπενθυμίζουμε την καταγγελία του πρώην Διοικητή πριν από ένα χρόνο:

Καταγγελία για την Αναστασία Μανωλοπούλου κάνει ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Ρουγκάλας.

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας συγκεκριμένα:

"Είσαι πολύτεκνος κι ετοιμάζεσαι την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου να ψηφίσεις στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.
μαθαίνω πως κατέθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος η κα. Μανωλοπούλου - Νικολοπούλου Τασία ...

καταγγέλλω επίσημα και επώνυμα την εν λόγω κυρία πως το έτος 2010 κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε υπόθεση παιδεραστίας ,όταν και είχε δις κατηγορηθεί για ασέλγειες σε ανήλικα κορίτσια γνωστός πατρινός δικηγόρος .

εσύ θα την ψηφίσεις ; Έχεις παιδιά; έχεις εγγόνια;

Χρήστος Ρουγκάλας ,πρώην Δ/ντης Ασφαλείας Πατρών
Στρατηγός ΕΛ.ΑΣ εα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.