Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!! ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟ...

Μια παρουσία που ανοίγει πόρτες για μελλοντικές συνεργασίες καταγράφηκε στη βόρεια Ελλάδα. Στη Δράμα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γ...

Μια παρουσία που ανοίγει πόρτες για μελλοντικές συνεργασίες καταγράφηκε στη βόρεια Ελλάδα. Στη Δράμα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Εθνικής Ενότητας και το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δείχνοντας ότι ενδεχομένως να βρισκόμαστε μπροστά σε έναν νέο πολιτικό γάμο. Μάλιστα ο Πανίκας δεν περιορίστηκε στην παρουσία των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος που έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης παρόντος του Τάκη Μπαλτάκου. Έψελνε κατά τη δοξολογία, ενώ πήρε και το μικρόφωνο απευθύνοντας χαιρετισμό με πολιτικά υπονοούμενα.

"Πρέπει να ενώσουμε τους πατριώτες και τους χριστιανούς. Να ενώσουμε την Ελλάδα. Σήμερα χάνεται η πατρίδα μας και δεν πέφτει ούτε βόλι" όπως είπε.

Όσο για το νέο κόμμα, εκτίμησε ότι "η Εθνική Ενότητα θα μπει με άνεση στη Βουλή και με μεγάλα ποσοστά. Αν είμαι κι εγώ μαζί, θα μπει ακόμη πιο άνετα στο Κοινοβούλιο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.