Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ: ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ!!! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;;;

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω η βάση της Σούδας», διαδήλωσαν μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων οργανώσεων έξω από την αμερικανική βάση στα Χανιά της Κρή...

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω η βάση της Σούδας», διαδήλωσαν μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων οργανώσεων έξω από την αμερικανική βάση στα Χανιά της Κρήτης, ζητώντας την απομάκρυνση των βάσεων και την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Βορειοατλαντική συμμαχία.

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών, στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντιχάκης, επέδωσε ψήφισμα σε Έλληνα αξιωματικό της βάσης και η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε. Στους χώρους γύρω από τη βάση είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις.

Είχε προηγηθεί προσυγκέντρωση στην πλατεία της δημοτικής αγοράς και πορεία στο παλιό λιμάνι της πόλης, ενώ κατά την πορεία προς τη βάση Μουζουρά υπήρξε ολιγόλεπτη στάση μπροστά από την είσοδο του στρατωνισμού του Πεδίου Βολής Κρήτης, στον εξωτερικό τοίχο του οποίου συμμετέχοντες στην κινητοποίηση έγραψαν συνθήματα.

«Είμαστε εδώ και καλούμε και τους πολίτες στον αγώνα για να κλείσουν οι ξένες βάσεις και να απεμπλακεί η χώρα μας από κάθε σχηματισμό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ», δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων Ιωάννα Κουρπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.