Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ! 21ΧΡΟΝΟΣ «ΔΡΑΚΟΣ» ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ 40ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ!!

Οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τον 21χρονο Alec Lowther ενώ καταδιώκει το θύμα του λίγες ημέρες ...



Οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τον 21χρονο Alec Lowther ενώ καταδιώκει το θύμα του λίγες ημέρες πριν από τον άγριο βιασμό και ξυλοδαρμό της σε νεκροταφείο.
Ο νεαρός είχε αφεθεί από τη φυλακή 5 μέρες νωρίτερα από το τρομακτικό περιστατικό στο Hull, όπου τη βίασε και τη χτύπησε τόσο άγρια που έχασε τις αισθήσεις της και έμεινε μερικώς τυφλή και κουφή. Αφού τη βίασε 3 φορές, της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και 15 λίρες που είχε πάνω της και την άφησε για νεκρή.

Όταν η γυναίκα, που είναι στα 40, ανέκτησε τις αισθήσεις της, ντύθηκε και γύρισε σπίτι μέσα στα αίματα. Χρειάστηκε να περπατήσει τις πρώτες πρωινές ώρες επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμη συγκοινωνία. Εκτός από τα προβλήματα όρασης και ακοής, το θύμα έχασε κάποια δόντια, χρειάστηκε 8 ράμματα και έχει συνεχείς πονοκεφάλους.

Αφού οι αρχές πήραν DNA από τα ρούχα της, ταυτοποίησαν τον 21χρονο. Τρεις ημέρες αργότερα τον συνέλαβαν και αρχικά αρνήθηκε να παραδεχτεί τις πράξεις του. Αργότερα όμως παραδέχτηκε την ενοχή του βιασμού, της πρόκλησης βαρύτατων σωματικών βλαβών και της ληστείας.

Ο 21χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια, με τον δικαστή να εκτιμά πως μπορεί να μην αφεθεί ποτέ ελεύθερος ακόμα και αν εκτίσει το μέγιστο της ποινής των 5 ετών. "Όπως οι συνέπειες για το θύμα θα είναι δια βίου, έτσι και η ποινή σου. Θα θυμάται για πάντα τη διαβολική συμπεριφορά σου. Η ζωή της έχει καταρρεύσει" είπε ο δικαστής Jeremy Richardson στον δράστη.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.